​Renovering af facade og murværk

​Renovering af facade eller murværk er andet end blot en kosmetisk genopretning. En renovering har blandt andet til formål at forhindre nye skader og at forhindre gamle skader i at brede sig, så vand og fugt ikke kan trænge ind i husets konstruktion.

Du bør fjerne skader med en renovering før de udvikler sig

​Fugt i murværk kan flytte sig rundt i huset og skabe råd, mug og svamp, ligesom det kan ødelægge isoleringen eller gøre den mindre effektiv. Dette kan føre til en højere varmeregning og et dårligt og ligefremt usundt indeklima, hvis huset ikke får en renovering i tide. Skader kan udvikle sig stille og roligt, uden du opdager noget, før det er for sent.

Renovering af din facade eller murværk kræver dog en stor indsigt i den nuværende opbygning i almindelighed og i murerhåndværk i særdeleshed.

Derfor bør du undgå fejl i en kommende renovering ved at bruge en professionel murer med lang erfaring. Dette kan samtidig spare dig for store meromkostninger.

Vi har stor erfaring med renovering af facader

​Vi har udført renovering af facade på mange gamle huse i blandt andet Ribe, Esbjerg og Tønder, hvor både konstruktion og udseende har stor betydning. Det kan for eksempel være svært at finde lige den sten, som passer ind i det gamle murværk, men det kan vi.

Du kan kontakte os enten på telefon 75 42 19 81 eller på e-mail cjo@johansen.mail.dk, hvis du skal have udført en større eller mindre renovering af dit hus eller en anden ejendom

Kontakt en ærekær murer

Du kan kontakte os hvis du har brug for en grundig murer og en ærekær bygningskonstruktør til din bygge- eller renoveringsopgave i blandt andet Ribe, Esbjerg og Tønder.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt en professionel bygningskonstruktør

​Du kan ringe på telefon 75 42 19 81 eller skrive til cjo@johansen.mail.dk.

Så vender din kommende bygningskonstruktør tilbage med et løsningsforslag og afslutningsvis med et uforpligtende tilbud på din ønskede opgave.​

Ribe Murer- og Byggeteknik ApS

CVR: 26549760

​Nørrelundsparken 2B,
​6760 Ribe

- Find os på Google Maps

Følg os på Facebook

Kontakt os

Telefon: 75 42 19 81

E-mail: cjo@johansen.mail.dk