Byg med tillid

​Renovering af facade og murværk

Renovering af facade eller murværk er andet end blot en kosmetisk genopretning.

En renovering har blandt andet til formål at forhindre nye skader og at forhindre gamle skader i at brede sig, så vand og fugt ikke kan trænge ind i husets konstruktion.​

Ekspertise og erfaring

Mere end 20 års erfaring som eksperter i murer- og bygningskonstruktion. Fra små reparationer til store byggerier - enestående resultater garanteret.

Personlig rådgivning

Vi ved, at hvert projekt er unikt, og derfor giver vi personlig rådgivning og vejledning til hver enkelt kunde. Vores mål er at forstå dine behov, ønsker og budget.

Kvalitet og pålidelighed

Vores engagement i at levere førsteklasses håndværk og bruge gode materialer sikrer, at dine bygningsprojekter holder i mange år fremover.

Du bør fjerne skader med en renovering før de udvikler sig

​Fugt i murværk kan flytte sig rundt i huset og skabe råd, mug og svamp, ligesom det kan ødelægge isoleringen eller gøre den mindre effektiv. Dette kan føre til en højere varmeregning og et dårligt og ligefremt usundt indeklima, hvis huset ikke får en renovering i tide. Skader kan udvikle sig stille og roligt, uden du opdager noget, før det er for sent.

Renovering af din facade eller murværk kræver dog en stor indsigt i den nuværende opbygning i almindelighed og i murerhåndværk i særdeleshed.

Derfor bør du undgå fejl i en kommende renovering ved at bruge en professionel murer med lang erfaring. Dette kan samtidig spare dig for store meromkostninger.

Vi har stor erfaring med renovering af facader

​Vi har udført renovering af facade på mange gamle huse i blandt andet Ribe, Esbjerg og Tønder, hvor både konstruktion og udseende har stor betydning. Det kan for eksempel være svært at finde lige den sten, som passer ind i det gamle murværk, men det kan vi.

Du kan kontakte os enten på telefon 75 42 19 81 eller på e-mail cjo@johansen.mail.dk, hvis du skal have udført en større eller mindre renovering af dit hus eller en anden ejendom

kontakt os i dag

Få et tilbud af en ærekær bygningskonstruktør

Du kan kontakte os hvis du har brug for en grundig murer og en ærekær bygningskonstruktør til din bygge- eller renoveringsopgave i blandt andet Ribe, Esbjerg og Tønder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 75 42 19 81

Skriv til: cjo@johansen.mail.dk 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Kontakt

Ribe Murer- og Byggeteknik ApS​

CVR: 26549760

Nørrelundparken 2B, 6760 Ribe

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 75 42 19 81

E-mail: cjo@johansen.mail.dk 

Brug for en dygtig murer?

Bestil murer nu!

75 42 19 81

Copyright © 2023 Ribe Murer- og Byggeteknik ApS. Alle rettigheder forbeholdes.