Byg med tillid

Murerarbejde i Ribe, Esbjerg og Tønder​

Nyt hus, tilbygning, ombygning, nyt badeværelse og renoveringsopgaver er nogle af de mange former for murerarbejde, som vi mestrer til fulde. 

Uanset, hvad du ønsker til dit hus, så kan vi finde en løsning på murerarbejde.

Ekspertise og erfaring

Mere end 20 års erfaring som eksperter i murer- og bygningskonstruktion. Fra små reparationer til store byggerier - enestående resultater garanteret.

Personlig rådgivning

Vi ved, at hvert projekt er unikt, og derfor giver vi personlig rådgivning og vejledning til hver enkelt kunde. Vores mål er at forstå dine behov, ønsker og budget.

Kvalitet og pålidelighed

Vores engagement i at levere førsteklasses håndværk og bruge gode materialer sikrer, at dine bygningsprojekter holder i mange år fremover.

Et nyt børneværelse eller badeværelse med vores murerarbejde

​Måske ønsker du et ekstra værelse til børnene eller til besøgende gæster. Måske ønsker du et nyt og lækkert badeværelse, som passer til dig og dine behov. Eller måske er det blevet tid til en gennemgribende renovering, modernisering og efterisolering af dit hus med et solidt og grundigt murerarbejde.

Vi tager dig og dine ønsker alvorligt. Dit projekt bliver til vores projekt, og derfor løser vi ethvert murerarbejde med samme entusiasme.

Vi ved, at det det kan være et stort og vanskeligt projekt for de fleste, når der skal planlægges et større eller mindre murerarbejde. Derfor tager vi gerne hele opgaven fra jeres skuldre, så du blot skal nyde, at dine ønsker bliver realiseret.

Få et tilbud på fra en murer med stor erfaring

Vi har mange års erfaring i alt inden for murerarbejde i blandt andet Ribe, Esbjerg og Tønder, men vi sørger samtidig for at holde os godt informeret om nyheder inden for branchen.​

Kontakt os, så ser vi på dine ønsker, og bagefter kan vi komme med en uforpligtende tilbud på murerarbejde. Du kan ringe på telefon 75 42 19 81 eller skrive til cjo@johansen.mail.dk.​

kontakt os i dag

Få et tilbud af en ærekær bygningskonstruktør

Du kan kontakte os hvis du har brug for en grundig murer og en ærekær bygningskonstruktør til din bygge- eller renoveringsopgave i blandt andet Ribe, Esbjerg og Tønder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 75 42 19 81

Skriv til: cjo@johansen.mail.dk 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Kontakt

Ribe Murer- og Byggeteknik ApS​

CVR: 26549760

Nørrelundparken 2B, 6760 Ribe

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 75 42 19 81

E-mail: cjo@johansen.mail.dk 

Brug for en dygtig murer?

Bestil murer nu!

75 42 19 81

Copyright © 2023 Ribe Murer- og Byggeteknik ApS. Alle rettigheder forbeholdes.