Ring og bestil​​

75 42 19 81​

​Nyt hus - byggeri i Ribe, Esbjerg og Tønder

Det er et stort projekt at bygge et nyt hus, især hvis det er første gang, at du er din egen bygherre. Derfor er det en god idé at tage kontakt til Ribe Murer- & Byggeteknik ApS, når du overvejer eller planlægger at bygge huset i blandt andet Ribe, Esbjerg og Tønder.

Vi kan give gode råd og vejledning, så du ikke får store ekstraomkostninger under byggeprocessen, og så du ikke ender med et nyt hus, der burde have været anderledes.

Undgå bekymringer ved et nyt hus ved at benytte os

​Du kan benytte os til murerarbejde, eller du kan bruge os som hoved- og totalentreprenør, når du skal have nyt hus. En anden hovedentreprenør kan naturligvis også benytte os i en fagentreprise.

Når du benytter os i en hovedentreprise, får du kun én kontaktperson, og du skal derfor ikke bekymre dig om koordinering mellem håndværkerne, ligesom det ikke bliver dit ansvar at holde styr på, hvem der gør hvad.

Vi kan hjælpe og vejlede omkring byggeri af dit nye hus

​Der er mange opgaver forbundet med et nyt hus, og derfor er planlægning vigtig, og her kan vi hjælpe og vejlede om for eksempel:

  • Tidsplan
  • Økonomi
  • Arkitekttur
  • Materialevalg
  • Beliggenhed på grunden
  • Koordinering af håndværkere

Kontakt os på telefon 75 42 19 81 eller på e-mail cjo@johansen.mail.dk, før du begynder at planlægge byggeri af et nyt hus.​​​

Hvem er vi

Ribe Murer- og Byggeteknik ApS

CVR: 26549760

Kontakt os

​Nørrelundparken 2 B

6760 Ribe​

​Telefon: 75 42 19 81

E-mail: cjo@johansen.mail.dk