Byg med tillid

​Nyt hus - byggeri i Ribe, Esbjerg og Tønder

Det er et stort projekt at bygge et nyt hus, især hvis det er første gang, at du er din egen bygherre. Derfor er det en god idé at tage kontakt til Ribe Murer- & Byggeteknik ApS, når du overvejer eller planlægger at bygge huset i blandt andet Ribe, Esbjerg og Tønder.

Vi kan give gode råd og vejledning, så du ikke får store ekstraomkostninger under byggeprocessen, og så du ikke ender med et nyt hus, der burde have været anderledes.​

Ekspertise og erfaring

Mere end 20 års erfaring som eksperter i murer- og bygningskonstruktion. Fra små reparationer til store byggerier - enestående resultater garanteret.

Personlig rådgivning

Vi ved, at hvert projekt er unikt, og derfor giver vi personlig rådgivning og vejledning til hver enkelt kunde. Vores mål er at forstå dine behov, ønsker og budget.

Kvalitet og pålidelighed

Vores engagement i at levere førsteklasses håndværk og bruge gode materialer sikrer, at dine bygningsprojekter holder i mange år fremover.

Undgå bekymringer
​ved et nyt hus ​ved at benytte os

​Du kan benytte os til murerarbejde, eller du kan bruge os som hoved- og totalentreprenør, når du skal have nyt hus. En anden hovedentreprenør kan naturligvis også benytte os i en fagentreprise.

Når du benytter os i en hovedentreprise, får du kun én kontaktperson, og du skal derfor ikke bekymre dig om koordinering mellem håndværkerne, ligesom det ikke bliver dit ansvar at holde styr på, hvem der gør hvad.

Vi kan hjælpe og vejlede
​omkring byggeri af dit nye hus

​Der er mange opgaver forbundet med et nyt hus, og derfor er planlægning vigtig, og her kan vi hjælpe og vejlede om for eksempel:

  • Tidsplan
  • Økonomi
  • Arkitekttur
  • Materialevalg
  • Beliggenhed på grunden
  • Koordinering af håndværkere

Kontakt os på telefon 75 42 19 81 eller på e-mail cjo@johansen.mail.dk, før du begynder at planlægge byggeri af et nyt hus.​​

kontakt os i dag

Få et tilbud af en ærekær bygningskonstruktør

Du kan kontakte os hvis du har brug for en grundig murer og en ærekær bygningskonstruktør til din bygge- eller renoveringsopgave i blandt andet Ribe, Esbjerg og Tønder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 75 42 19 81

Skriv til: cjo@johansen.mail.dk 

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.

Kontakt

Ribe Murer- og Byggeteknik ApS​

CVR: 26549760

Nørrelundparken 2B, 6760 Ribe

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 75 42 19 81

E-mail: cjo@johansen.mail.dk 

Brug for en dygtig murer?

Bestil murer nu!

75 42 19 81

Copyright © 2023 Ribe Murer- og Byggeteknik ApS. Alle rettigheder forbeholdes.